Soflence Multy-Focal 6пар/пак

3,400ден

Додај во листа на желби
Додај во листа на желби

Опис

Единствениот дизајн на леќата овозможува целодневен комфор и лесно ракување. Исклучителен вид на секоја оддалеченост во секое време.

Начин за употреба Дневно носење / месечна замена
Пакување 6 леќи во кутија
Материјал
Содржина на вода 38.6%
Начин на изработка Cast Molding
Дијаметар 14.5 мм
Дебелина во центар 0.10 mm (-3.00D)
Боја Светло сина
Базна кривина (BC) 8.5/8.8 мм
Сферна јачина +6.00Д до -7.00Д (на 0.25Д)
×

Cart