Dispo Day By Day

1,290.00ден

Нема на залиха

Додај во листа на желби
Додај во листа на желби

Опис

Kонтактна леќа за еднократно носење идеална за секојдневно користење. Новата генерација на материјал за меки контактни леќи обезбедува удобност и не дозволува наталожување на депозити. Финалниот производ е леќа која обезбедува одлична визуелна острина, високо ниво на удобност и го подобрува окуларното здравје.

 

Начин за употреба Дневно носење /  дневна замена
Пакување 32 леќи во кутија
Материјал Filcon II 2
Содржина на вода 58%
Начин на изработка /
Дијаметар 14.2 мм
Дебелина во центар 0.11 mm (-3.00D)
Базна кривина (BC) 8.6 мм
Сферна јачина -0.25Д до -6.50Д (на 0.25Д); -7.00Д до -12.00Д (на 0.50Д); +0.50Д до +6.00Д (на 0.25Д); +6.50Д до +8.00Д (на 0.50Д)
×

Cart