PureVision 2 Multy-Focal

4,700ден

Опис

PureVision 2 Multi – Focal контактните леќи се со иновативен оптички дизајн кој ќе ви овозможи да гледате јасно на сите растојанија – во близина, далеку и на средно растојание. Контактните леќи од брендот PureVision2 се исто така прва фамилија на силикон – хидрогел леќи , уникатен материјал дизајниран за да овозможи  извонредна удобност и јасен вид.

Начин за употреба Дневно или континуирано носење / месечна замена
Пакување 6 леќи во кутија
Материјал Balafilcon A (Silicon – hidrogel)
Содржина на вода 36%
Боја Светло сина
Дијаметар 14 мм
Дебелина во центар 0.09 mm (-3.00D)
Базна кривина (BC) 8.6 мм
Сферна јачина +6.00Д до -10.00Д (на 0.25Д)
Dk/t(-3.00D) (BC) 112
×

Cart