Оптика КОЧОВСКИ е оптика со повеќе генерациско искуство и високо квалитетен факултетски образуван и обучен кадар

Зад нас е голем број години на успешен настап на пазарот на премиум оптички производи.

Ние сме тука за да ја информираме, едуцираме и да се потсетиме на важноста на грижата за око и добра визија секој ден, бидејќи веруваме дека секој има право да носи квалитетни, но прифатливи со цена очила и други оптички помагала (контактни леќи).

Нашата продавница (отсега и online) ги следи најновите трендови во светот на контактните леќи, стакла, рамки за очила и се труди да им причини задоволството и позитивното искуство на нашите клиенти. Ние веруваме дека секој клиент е уникатен и ние им пристапуваме со посебна грижа и посветеност.

Благодарение на најнапредната технологија, стаклата се прават во рок од 24 часа, во согласност со желбата и потребите на клиентот,а контактните леќи се испорачуваат согласно правилата за испорака

Како што постојано се стремиме кон развој и проширување на понудата и можностите, имаме одлични планови во кои искуството на нашите нови и редовни клиенти ја игра решавачката улога.

Контактирајте не и дозволете да се погрижиме за Вашиот кристално чист вид.

Оптика КОЧОВСКИ

Маркс и Енгелс 30б Битола
047 610 617

info@optikakocovski.mk

×

Cart