Soflens natural colors 2пар/пак

2,300ден

Опис

Контактни леќи во боја за природен изглед. 8 неверојатни нијанси со лимбален прстен. Максимален комфор за едноставно ракување. Оваа леќа можете да ја добиете и со диоптрија.

Начин за употреба Дневно носење / тримесечна замена
Пакување План 2 леќи во кутија,Диоптрија 1 леќа
Материјал Reverse process IV
Содржина на вода 38.6%
Боја Зелена: Emerald / Jade / Amazon; Сина: Pacific / Topaz; Сива: Platinum; КАФЕНА: India; Виолетова: Indigo
Дијаметар 14 мм
Дебелина во центар 0.06 mm (-3.00D)
Базна кривина (BC) 8.7 мм (sag1)
Сферна јачина +0.00Д до -6.00Д (на 0.50);
×

Cart