Bausch&Lomb Optima FW

2,300ден

Опис

Оптима леќите нудат дизајн кој е усовршуван долго време и кој нуди одличен вид и ненадминат комфор.Доаѓаат во пакување од 4 леќи во кутија кои ќе Ви обезбедат перфектен вид 3 месеци

Начин за употреба Дневно носење / тримесечна замена
Пакување 4 леќи во кутија
Материјал Polymacon
Содржина на вода 38.6%
Дијаметар 14 мм
Дебелина во центар 0.035 mm (-3.00D)
Базна кривина (BC) 8.4 / 8.7 / 9.0 mm
Сферна јачина -0.25Д до -6.00Д (на 0.25Д); -6.00Д до -9.00D (на 0.50Д)
×

Cart