Soflens 59

1,600ден

Опис

Идеална леќа за почетници.Максимален конфор-висок процент на вода и отпорност на депозити. Едноставно фитување,една базна кривина

 

Начин за употреба Дневно носење / месечна замена
Пакување 6 леќи во кутија
Материјал Hillafilcon B
Содржина на вода 59%
Начин на изработка Award Cast Molding process
Дијаметар 14.2 мм
Дебелина во центар 0.14 mm (-3.00D)
Dk/t (-3.00D) 15.7
Базна кривина (BC) 8.6 мм
Сферна јачина +6.00Д до -6.00Д (на 0.25Д); -6.00Д до -9.00D (на 0.50Д)
×

Cart