Soflens Toric

3,750ден

Опис

Стабилна комфорна леќа за астигматични пациенти.

Mоже да се порачаат како кутија од 6 блистери или 1 блистер (специјала)

Начин за употреба Дневно носење / месечна замена
Пакување 6 леќи во кутија
Материјал Alphafilcon A
Содржина на вода 66%
Начин на изработка FormCast Molding
Дијаметар 14.5 мм
Дебелина во центар 0.195 mm (-3.00D)
Базна кривина (BC) 8.5 мм
Боја Светло сина
Dk/t (-3.00D) 16
Сферна јачина +6.00Д до -6.00Д (на 0.25Д); -6.00Д до -9.00D (на 0.50Д)
Цилиндер -075D, -1.25D, -1.75D, -2.25D, -2.75D (од план до -9.00D)
Степен чекор на 10°

 

×

Cart