Safilens Fusion 7 days (Миопија и Хиперопија) 12 Парч.

2,120ден

Опис

Safilens Fusion 7 days
ЗА МИОПИЈА И ХИПЕРОПИЈА
Неделни контактни леќи за еднократна употреба збогатени со хидрогел со хијалуронска киселина и TSP® TSP®.

Начин за употреба Неделни контактни леќи
Пакување 12 леќи во кутија
Материјал Filcon TSP® Hyaluropolymer
Содржина на вода
58%
Dk/T 32 (-3.00D @35°
Дијаметар 14.10 мм
Дебелина во центар 0.06 mm
Базна кривина (BC) 8.6 мм
Сферна јачина -0.50Д до -6.00Д (на 0.25Д); -6.50Д до -12.00Д (на 0.50Д); +0.50Д до +4.00Д (на 0.25Д) +4.50Д до +7.00Д (на 0.50Д)
×

Cart