CooperVision Biomedics 55 Evolution asphere 6 леќи/кутија

1,600ден

Додај во листа на желби
Додај во листа на желби

Опис

 

Начин за употреба Дневно носење / месечна замена
Пакување 6 леќи во кутија
Материјал LMethafilcon A
Содржина на вода
55%
Начин на изработка Cast Molding
Дијаметар 14.20 мм
Дебелина во центар 0.07 mm (-3.00D)
Базна кривина (BC) 8.6 мм / 8.8 мм / 8.9 мм
Сферна јачина 0.00Д до -8.00Д (на 0.25Д); -8.50Д до -10.00Д (на 0.50Д); +0.25Д до +8.00Д (на 0.25Д)
×

Cart