Biomedics 1 Day extra 30 леќи/кутија

1,190ден

Додај во листа на желби
Додај во листа на желби

Опис

Контактни леќи за дневна еднократна употреба. Произведени со користење на напредни процеси и од иновативни суровини што содржат 59% вода. Се чуваат во стерилен солен раствор што содржи хијалуронска киселина за зголемување на удобноста во текот на целиот ден.

Начин за употреба Дневно носење / дневна замена
Пакување 30 леќи во кутија
Материјал Vifilcom
Содржина на вода
55%
Начин на изработка /
Дијаметар 14.20 мм
Дебелина во центар /
Базна кривина (BC) 8.6 мм
Сферна јачина +6.00Д до -10.00Д
×

Cart