Dispo Air Multi 6 леќи/кутија

4,380ден

Нема на залиха

Додај во листа на желби
Додај во листа на желби

Опис

Силиконски – хидрогел контактни леќи наменети за дневно носење и месечна замена. Содржат 58% вода и овозможуваат голема пропустливост на кислород до окото. Достапни во пакување од 6 стерилни контактни леќи.

Начин за употреба Дневно носење / месечна замена
Пакување 6 леќи во кутија
Материјал Filcon II 3
Содржина на вода
58%
Начин на изработка /
Дијаметар 14.20 мм
Дебелина во центар 0.07 mm (-3.00D)
Базна кривина (BC) 8.7 мм
Сферна јачина 0.00Д до -6.00Д (на 0.25Д); -6.50Д до -7.00Д (на 0.50Д); +0.25Д до +6.00Д (на 0.25Д)
Адиција стандардна адиција +1.25 до 2.25ДС висока адиција +2.25 до 3.00ДС
×

Cart