Avizor ALL Clean Soft

660ден

Додај во листа на желби
Додај во листа на желби

Опис

Ефикасен во дезинфекција: елиминира 90% од габите и 99.9% од бактериите.

Ефикасен против acanthamoeba: за само 4 часа ги елиминира цистите и трофоцитите од acanthamoeba castellanii и poliyphaga.

Ефикасен во чистење: вклучениот полоксамер во формулата ги фаќа нечистотиите што овозможува чистење на површината на леќата.

×

Cart