Avizor Alvera

700.00ден

Додај во листа на желби
Додај во листа на желби

Опис

Avizor го лансираше Alvera ,нов се во едно раствор кој особено се препорачува за дневно чистење на контактните леќи.

Дизајниран е специјално и тестиран за употреба на леќи од силикон хидрогел.Заради заштитата која ја дава Alvera, Алое Вера создава слој на епително ткиво кое спречува навлегување на нечистотии, кои може да предизвикаат штета.Производот е специјално дизајниран да дејствува против липидите,со што значително го зголемува конфорот и хигиената при користење на леќи од силикон хидрогел.

×

Cart