Air Optix Colors (2 леќи во кутија)

2,000.00ден

Додај во листа на желби
Додај во листа на желби

Опис

Air Optix Colors контактните леќи користат водечка 3 во 1 технологија што комбинира надворешен и внатрешен прстен со примарна боја која во мешавина со бојата на Вашите очи постигнува ефект за природен изглед. Овие контактни леќи обезбедуваат голема пропустливост на кислород со што Ви обезбедува комфорт и чувство на здрави очи во текот на целиот ден.

Начин за употреба Дневно носење / месечна замена
Пакување 2 леќи во кутија
Материјал Lotrafilcon B
Содржина на вода 33%
Боја Honey, Grey, Green, Brown, Blue,Sterling Grey, Gemstone Green, Briliant Blue, Pure Hazel
Дијаметар 14.2 мм
Дебелина во центар /
Базна кривина (BC) 8.6 мм
Сферна јачина 0.00Д до -6.00Д (на 0.25Д); -6.50Д до -8.00Д (на 0.50Д)
×

Cart