Safilens Fusion 7 days Astigma (Астигматизам) 12 Парч.

3,360ден

Опис

Safilens Fusion 7 days Astigma (Астигматизам)
Збогатен хидрогел неделни контактни леќи за еднократна употреба со хијалуронска киселина и TSP® TSP® за корекција на астигматизам благодарение на дизајнот Sleekform.

Нијансирање : Светло сина  УВ заштита : Да

Начин за употреба Дневна контактна леќа
Пакување 30 леќи во кутија
Материјал Filcon TSP® Hyaluropolymer
Содржина на вода
60%
Dk/T 23 (-3.00D @35°)
Дијаметар 14.40 мм
Дебелина во центар 0.09 mm
Базна кривина (BC) 8.5 мм
Сферна јачина -0.00Д до -6.00Д (на 0.25Д); Целиндар -1.00/-1.50/-2.00

Агол 15° /30°/ 75°/ 90°/ 105°/ 150°/ 165°/ 180°

×

Cart