Safe-Gel FRP 6леќи во кутија (месечни леќи)

1,950ден

Опис

Месечни леќи Safe-Gel FRP.
Модерен месечен објектив со патентиран резервоар за хијалурон.
Идеален е за сите корисници на контактни леќи со суви и чувствителни очи.

Начин за употреба Дневно носење / месечна замена
Пакување 6 леќи во кутија
Материјал Methafilcon A ,Hyaluropolymer
Содржина на вода
55%
Dk/T 19 (-3.00D @35°
Дијаметар 14.10 мм
Дебелина во центар 0.10 mm (-3.00D)
Базна кривина (BC) 8.6 мм
Сферна јачина -0.50Д до -6.00Д (на 0.25Д); -6.50Д до -16.00Д (на 0.50Д); +0.75Д до +4.00Д (на 0.25Д) +4.50Д до +6.00Д (на 0.50Д)
×

Cart