Soflex Kristal Color 2леќи/кутија

1,580.00ден

Нема на залиха

Додај во листа на желби
Додај во листа на желби

Опис

Идеален избор доколку сакате да направите промена на бојата на Вашите очи. Достапни во 6 бои: Aqua, Green, Hazel, Blue, Violet и Gray во пакување од 2 контактни леќи. Kristal Color можат да се користат како козметички и корективни леќи.

Начин за употреба Дневно носење / месечна замена
Пакување 2 леќи во кутија
Материјал Methafilcon A
Содржина на вода
55%
Боја Hazel, Aqua, Grey, Green, Violet, Blue
Дијаметар 14.2 мм
Дебелина во центар 0.09 mm (-3.00D)
Базна кривина (BC) 8.6 мм
Сферна јачина 0.00 до -6.00Д (на 0.25Д)
×

Cart