PRO CLEAR TORIC 6 леќи/кутија

4,760.00ден

Додај во листа на желби
Додај во листа на желби

Опис

 

Начин за употреба Дневно носење / месечна замена
Пакување 6 леќи во кутија
Материјал Оmalficon A
Содржина на вода
38%
Начин на изработка /
Дијаметар 14.20 мм
Дебелина во центар 0.08 mm (-3.00D)
Базна кривина (BC) 8.6 мм
Сферна јачина +6.00Д до -6.50Д (на 0.25Д); -7.00Д до -8.00Д (на 0.50Д)
Цилиндар -0.75, -1.25, -1.75, -2.25
Степен 10° до 180° на 10° чекор
×

Cart