Dispo Color 2леќи/кутија

1,580.00ден

Додај во листа на желби
Додај во листа на желби

Опис

Dispo Color се месечни контактни леќа во боја, идеални за секојдневно носење. Достапни во 5 интересни бои: Blue, Aqua, Green, Gray и Hazel. Секоја боја од Dispo Color се произведува во рамнотежа на три бои за да се создаде спектакулрна промена на бојата на ирисот.

Начин за употреба Дневно носење / месечна замена
Пакување 2 леќи во кутија
Материјал Methafilcon A
Содржина на вода
55%
Боја Blue, Aqua, Green, Gray, Hazel
Дијаметар 14.4 мм
Дебелина во центар 0.07 mm (-3.00D)
Базна кривина (BC) 8.7 мм
Сферна јачина +4.00Д до -6.00Д (на 0.25Д)
×

Cart