DISPO SILK TORIC 30 леќи/кутија

3,000.00ден

Нема на залиха

Додај во листа на желби
Додај во листа на желби

Опис

Контактни леќи за дневна еднократна употреба. Произведени со користење на напредни процеси и од иновативни суровини што содржат 59% вода. Се чуваат во стерилен солен раствор што содржи хијалуронска киселина за зголемување на удобноста во текот на целиот ден. Финалниот производ е леќа која обезбедува одлична визуелна острина, високо ниво на удобност и подобрување на окуларното здравје.

Начин за употреба Дневно носење / дневна замена
Пакување 30 леќи во кутија
Материјал Methafilcon A A
Содржина на вода
55%
Начин на изработка /
Дијаметар 14.50 мм
Дебелина во центар /
Базна кривина (BC) 8.7 мм
Сферна јачина -0.50Д до -8.00Д (на 0.25Д)
Цилиндар -1.00, -1.75
Степен 10°,20°,90°,160°,170°,180°
×

Cart