CooperVision Biomedics Toric 3 леќи/кутија

2,200.00ден

Додај во листа на желби
Додај во листа на желби

Опис

 

Начин за употреба Месечна замена
Пакување 3 леќи во кутија
Материјал Methafilcon A
Содржина на вода 55%
Начин на изработка /
Дијаметар  14.4 мм
Дебелина во центар 0.105 mm (-3.00D)
Базна кривина (BC) 8.7 мм
Сферна јачина +6.00Д до -8.00Д (на 0.25Д)
Степен (BC) 10° до 180° на 10°
Цилиндар -0.75Д, -1.25Д, -1.75Д, -2.25Д

 

×

Cart