Avizor Unica Sensitive 350ml

640.00ден

Додај во листа на желби
Додај во листа на желби

Опис

Avizor Unica Sensitive е специјално создаден за да обезбеди екстра конфорт на најчувствителните очи. Извонредната комбинација на лубрикант (хијалуронска киселина) со минимална концентрација на презервативи, ја прави Avizor Unica Sensitive најдобар избор за носителите на меки контактните леќи кои што имаат чувствителни очи.

×

Cart