Avizor Lacrifresh 15ml

520ден

Додај во листа на желби
Додај во листа на желби

Опис

Стерилен раствор за влажнење на окото кој овозможува долготрајно и успешно носење на контактните леќи.Помага во отстранувањето на честичките кои што предизвикуваат иритација и да се навлажни леќата,со што се ублажува повременото сушење и иритација на окото

×

Cart