Avizor Enzyme 10 tab

500.00ден

Додај во листа на желби
Додај во листа на желби

Опис

Ензимски таблети за елиминирање на протеински талози од меки и гас-пропусливи леќи. Солзите содржат протеини и други супстанции кои акумулираат и формираат слој на површиата на леќата,предизвикувајќи иритации и намалување на видливоста.За елиминирање на депозити, вообичаените раствори за чистење не се ефикасни и еднаш неделно потребно е да се изврши ензимско чистење. Avizor Enzyme е ефикасен производ кој содржи суптилисин – А ензим од микро биолошко потекло

×

Cart