AO Sept Plus 360ml

700.00ден

Додај во листа на желби
Додај во листа на желби

Опис

AO Sept Plus е без конзерванси и се грижи за чисти леќи како денот кога сте ги отвориле. Навлегува длабоко низ порите на леќата. Целосно ги остранува бактериите и депозитите од солзниот филм и воздухот. Чисти, дезинфицира и ги одржува леќите. Најдобар е за користење 3 месеци од денот на отворање.

×

Cart